At komme ud med sin hund efter juledagene og nytåret er noget vi er mange der trænger til, og hvad er bedre end at mødes med en masse andre Bretonfolk.
Igen i år var der tilmeldt mange hunde, 33 i alt og det er herligt, at se når vi mødes inden træningen, hvordan alle hundene spæner rundt og leger alle sammen på kryds og tværs.

I år havde vi også en enkelt labrador, et par gordon sættere, en spaniel og en irsk sætter med til træningen, dejligt at vi kan mødes på tværs af racerne.
Vejret var med os, kun en enkelt gang var det rigtigt koldt. Vi trænede hårdt de fire første gange og var så klar til afslutningen, som ganske som den plejer bestod af en lille prøve.

Når vi havde trænet var der kaffe og kage i klubhuset og den ene gang fortalte Claus Raahauge om mark træning og prøve- Tak for det Claus.
På grund af det store fremmøde rakte de 7 kander kaffe der bliver brygget sjældent langt, men jeg håber at alle fik en kop og at der var rigeligt kage.
Da jeg den sidste gang ikke kunne bage kage trådte Nille til med dejlig drømmekage- Tak for hjælpen Nille, den smagte skønt.

På Meretes hold som er de unge hunde var der 8 hunde og til afslutningen var der to hunde der havde max point.
Niels Erik, der var afløser for Karin der var på opdrætterkursus, med Barbie og Ole med Zelma. I matchningen var det Niels Erik der lige var en smule mere præcis i øvelsen, så Barbie og Niels Erik blev vinder med Ole og Zelma på en flot anden plads.

På Claus´ hold som er de mere øvede var der været 15 deltagere, så Claus har haft meget travlt med alle de hunde.
10 af dem var til afslutningen og 4 hunde havde 19 point da alle havde været igennem prøven. Carl og Baldur, Peter og Java, Søren og Bertha og Frederikke der havde lånt Happy .
Efter de havde været i matchning, kunne vi klappe af Frederikke og Happy , de blev vindere. Carl og Baldur blev nr to.
Det var rigtigt flot af Frederikke, der først gik med en lånehund den anden gang vi trænede og derefter lånte Happy de næste to gange.

De meget øvede hunde på Bents hold var rigtigt gode i år, og til afslutningen var Bent og Claus enige om, at de måtte være lidt mere skrappe en de plejer.
En enkelt hund Zeppo og Bent fik 25 point og blev dermed en klar vinder. Der var fire hunde med 22 point og de måtte så matche om 2 og 3 præmien.
Det var Nisse og Micko, Ole og Diezel, Poul og Saga og Viggo med Fifi.
Her var det Ole og Diezel der var mindst pølsesulten og Nisse og Micko der blev nr 3.
Desværre havde jeg glemt 3. præmien derhjemme og derfor blev Nisse og Micko ikke nævnt til præmieoverrækkelsen, undskyld Nisse. På den første marktræning, fik Nisse sin præmie og vi fik gratuleret ham.

{jcomments off}

 

 

2020 UniQlogo

Gå til toppen