28580294 10214983206795550 1440080738 oTre weekender i træk blev der igen afholdt marktræning på Sjælland og igen i år var der vældig tilslutning til arrangementet. Mellem 30 og 35 hunde var tilmeldt der blev fordelt på 3 hold hver gang. Der var igen i år rigtig mange unge hunde tilmeldt. Stor set alle disse unge hunde besidder en stor jagt og løbelyst, som også stiller store krav til hundeførerne om at få dressuren på plads. Provokerende råvildt og andet uldtøj gjorde sit til at vække jagtlysten i hundene og sætte grå hår i hovedet på hundeførerne. Det skal lige bemærkes at flere af de ældre hunde også sagtens kunne bruge lidt opfriskning i dressuren. Når det

så er sagt, blev der også vist fint fuglearbejde og flere af de unge hunde fik chance til både agerhøns og fasaner, og i flere tilfælde blev det kvitteret med en stand.

Foruden de velkendte terræner var der også stillet nye terræner til rådighed i år. Vi vil godt fra aktivitetsudvalget takke alle lodsejere og terrængivere for deres store velvilje til at låne deres marker ud til dette arrangement. Vi skal ikke glemme, at der ligger et stort arbejde i for terrænledere at skaffe terræner i form af at tale med lodsejere og jagtkonsortier.

Husk nu dressuren. Man kommer rigtig langt når den er på plads, både på jagt og prøve.

Knæk og bræk derude.

 

{jcomments on}

 

 

2020 UniQlogo

Gå til toppen