2018 IMG 9827Alsønderup ved Hillerød var igen rammerne omkring apporteringsprøven. Vejret var perfekt. Det var varmt, men ikke gloende hede, som vi har oplevet det meste af sommeren. Regnen ventede pænt med at komme til vi havde overstået præmie uddelingen.

14 hunde var tilmeldt A-prøven og 8 hunde til B-prøven. Bjarne Kleis dømte A-prøven med Bjarne Nørhave som elev. I år var vi så heldige at marken omkring samlingspladsen, var slået og vi kunne frit bruge den. Efter alle baner var gennemført havde 11 hunde bestået. Ganske flot. Der var to hunde med max point. Sigga med Anne Blom Olsen og Diva med Bent Olsen. Vi skulle selvfølgelig finde hvilken ekvipage der skulle have pokalen. Matchningen blev afviklet ved at tre duer blev udlagt på en lille bakke med højt græs. Begge hunde blev sluppet samtidig fra startlinjen og der var faktisk spænding et godt stykke tid hvor de hver havde hjembragt en fugl. Hvem fik hurtigst apporteret to fugle. Det blev Sigga og Anne og fik dermed pokalen. Diva blev 2.vinder da der var over 10 hunde til start.

Der var også en talent fløjte der skulle matches om. Det er de unge hunde. Et større regnestykke skal til her. Formandens opgave. Her var det igen Diva med Bent Olsen og Louis med Allan Rasmussen. Samme opskrift. Louis var hurtigst og blev vinder af fløjten.

Resultater fra A- prøven:

B. Stevnsåens Aske ved Thomas Mortensen 26.p.
B. Louis ved Allan Rasmussen 29 p. TALENT FLØJTEN.
B. Gribskovens Sifi ved Inger Jacobsen 29 p.
ES. Tobølbjergs O-Dylan ved Claus Nielsen 24 p.
B. Stevnsåens Saga ved Poul Vestervang 24 p.
B. Jack ved Ole Hansen 28 p.
B. Diva ved Bent Olsen 30 p. 2, Vinder
B. Gribskovens Harley ved Claus Raahauge 21 p.
B. Sigga ved Anne Blom Olsen 30 p. POKALVINDER.
B. Aida ved Søren Stenhøj 21 p.
B. Luca ved Kell Petersen 29 p.

B- prøve folket skulle ud og køre til gode lucernemarker hvor slæb blev trukket. Det gælder om at få trukket de slæb inden det bliver rigtigt varmt. Resten af disciplinerne blev afviklet omkring samlingsstedet. 6 hunde bestod B- prøven, alle med 1.præmie. To hunde opnåede max point (108). Sille med Carl Kaspersen og Happy med Merete Larsen. Matchningen var en udlagt due som skulle hentes på kortest tid og kvaliteten skulle også være i top. Happy var hurtigst og der var ikke noget at udsætte på kvaliteten og dermed pokal vinder.

Resultater fra B-prøven:

Jørlundes Kiwi ved Erling Ringkjær 1. præmie.
Sille ved Carl Kaspersen 1. præmie.
Jørlundes Happy ved Merete Larsen 1. præmie POKALVINDER.
Coco ved Hans Kurt Jeppesen 1. præmie.
Midtvejs Raia ved Palle Larsen 1. præmie.
Gribskovens Bertha ved Søren Stenhøj 1. præmie.

Tak til alle for en rigtig god dag. Tak til alle hjælpere og ikke mindst vores terrængivere.

Claus Nielsen

 

 

2020 UniQlogo

Gå til toppen