Sikken en entre !

2019 DerbyHvor kom de lige fra ? Engbjergsvejs Naele og Jeanette Juldal Justesen stillede op på Dansk Jagthunde Derby 2019. Og, dette med stor succes. Det blev til en flot placering som 5. vinder.
Jeg kender selvfølgelig kennel Engbjergvejs. Men, Jeanette havde jeg ikke lige hørt om. Frisk ung pige, der har noget stående jagthundeblod i årene fra sin familie.
Naele og Jeanette var et frisk og dejligt bekendtskab. Begge gik uimponeret til sagen i 2. heat, hvor Naele bekræftede sin flotte karakter på 1B fra om fredagen. Naele slog et stort søg op med brede udslag og god dybde. Dette i en smuk stil. Naele blev hurtigt og effektivt kaldt ind ved makkers resultatløse stand. I matchningen måtte Nale se sig slået på fugl af

dagens derbyvinder. Tænk, hvis en tom stand i dette slip var blev afløst af en fugletagning? Flot præstation og stort tillykke.
Strandbys Fille v. Jens Hansen kom også med i 2. heat og matchning. Fille er en tiltalende hund af et stort format. Lidt ulydige udfald, og efterfølgende markeringer og en tom stand gjorde, at Fille blev sat som nummer 8/9.

De øvrige placerede var

Derbyvinder ES Nordvestjydens Nia v. Jan Nielsen
2. vinder ES Vestsallings Abbyv. Tine Broen
3. vinder ES Maclau Hirched Ginny Cocktails v. Erling Clausen
4. vinder P Södersjöns Rusty v. Pia Jelkesthahl
5. vinder B Engbjegvejs Naele v. Jeanette Juldal Justesen
6. vinder Fugledes Choco v. Thomas W. Olsen

Stort tillykke til alle vinderne.

Søren Stenhøj

2020 UniQlogo

Gå til toppen