Indledningsvis skal jeg ønske tillykke til alle de præmierede hunde samt de placerede vindere om søndagen. Hovedprøven ved Videbæk med Peer Bæch-Laursen ved roret kørte som sædvanlig lige efter bogen. Der var styr på det hele.

2018 IMG 9017På de tre dage var der på de fleste terræner tilpas med fugle. Det blev til 14 præmieringer både fredag og lørdag. Der blev placeret 4 vindere ud af 5 mulige om søndagen.
Stort tillykke til Strandbys Frække Frida v. Franz Metzker, som blev bedste unge hund og rypevinder. Tillykke til Aulumboens O-Nikki v. Sven Bjerg, som blev bedste han og anden bedste unge hund. Også tillykke til Grand Uniq Luke v. Jan Larsen, som blev bedste åben klasse hund. Engbjergvejs Inka v. Jesper F Larsen blev bedste tæve i åben klasse.
Poul Valdemar Nielsen skulle matche mod sig selv om søndagen. Her blev Atos 1. vinder og Klaphattens Etienne 2. vinder. Begge med CK.
Se præmieoverrækkelse fra vinderklassen her

Fredagens generalforsamling blev styret på bedste vis af dirigent Poul Valdemar Nielsen. Beretningen blev lidt rodet, da formanden havde været udsat for lidt uforudsete printproblemer. Beretningen kan du i struktureret form finde på hjemmesiden. Beretningen blev kritiseret for at være for de indspiste. Det blev taget til efterretning. Regnskabet for 2018 udviste et stort underskud, bl.a. på grund at megen mødeaktivitet og dårligere prøveregnskaber. Bestyrelsen får en opgave i at kigge på dette, og ellers må det konstateres, at klubben må overveje at skrue lidt på kontingentknappen.

Der forelå et forslag om at sidestille tæver med hanhunde i forhold til at opnå en kategori-parring. Bestyrelsen stillede med et ændringsforslag, hvor sidestillingen var tidsbegrænset i en fireårig periode. Bestyrelsens ændringsforslag blev vedtaget.
Det blev samtidig foreslået, at hunde, som er i karambolage med matadoravlsgrænsen, ikke kan opnå en kategoriparring. Bestyrelsen kunne ikke støtte forslaget, men henviste til bestyrelsens beslutning/fortolkning omkring afvisning af hunde, som modtager advarsler fra DKK. Der fremkom under debatten et ændringsforslag, som støttede bestyrelsens opfattelse. Dette blev vedtaget.

Der var kampvalg til bestyrelsen. Det blev præciseret, at det handlede om regional repræsentation i bestyrelsen. Lena Sundstrøm blev nyvalgt. Thomas Severinsen opnåede genvalg. Claus Raahauge blev valgt for 1 år, da han var ”røget” ud af dagsordenen i 2017.
Lasse Iversen og Jens-Ole Nielsen blev valgt som suppleanter. Eddie Grundahl og Merete Larsen fortsætter som revisorer.

Der er (forhåbentligt) et generationsskifte på vej. Winnie Beuchert Larsen havde meddelt, at hun trækker sig som formand for avlsrådet. Posten bliver midlertidigt varetaget af Thomas Severinsen og Søren Stenhøj, indtil et nyt avlsråd er nedsat. Forhåbentligt inden sommerferien.

Kasserer Marianne Kjeld Jensen overdrager i foråret tjansen til Benny Kuhlmann. Webmoster Lene Mortensen ønsker også en afløser, og endelig har formand Søren Stenhøj varslet sin afgang, da kræfterne i dagligdagen mangler til at præstere på et tilpas højt niveau. Så, der er lidt udfordringer i den lille klub.

Tak til Claus Rasmussen, som trådte ind i bestyrelsen efter sidste generalforsamling. Claus har i året udvist et stort engagement og stor viden. Tak til Marianne og Winnie for jeres store indsats gennem årene. Det kommer vi tilbage til ved en senere lejlighed.

Afslutningsvis tak til Peer, Harry og alle de andre, som lokalt har bidraget til årets hovedprøve. Det var en fornøjelse.

Søren Stenhøj 

Årets hunde 2018

Stort tillykke til Grand's Uniq M. Sigi v. Jens Ole Nielsen, som blev Årets unge hund. Ligeledes tillykke til Kenzo v. Thomas Klit, som blev årets hund.

2020 UniQlogo

Gå til toppen