IMG 5959I ugerne op til prøve dagen blev der arbejdet heftigt i og omkring vandhullet. I sær arbejdet med vandhullet. Der var en voldsom eksplosion af grønalger som viste sig at være temmelig vanskeligt for hundene at svømme i. Bent skaffede en båd og så gik vi i gang med at rydde for disse alger. Flere ture skulle til og til prøve dagen var vandhullet perfekt.

Der stillede 7 hunde op til den alm. Apporteringsprøve og 5 hunde op til B-prøven. Det var ikke mange hunde men sådan er det bare en gang imellem.
Dommer til den alm. Apporteringsprøve var vores egen Bent Olsen. Til B-prøven havde vi Michael Skov Pedersen flankeret af Søren Stenhøj som tog sig af duebanen. Morten Larsen, Merete Larsen og mig selv hjalp til med vildt udlægning/udkastning.

På den alm. Apporteringsprøve bestod 4 hunde:

 

Stevnsåens Saga ved Poul Vestervang 26.point.
Louis ved Allan Rasmussen 30.point.
Strandbys Frække Frida ved Franz Metzker 25.point.
ES. Brit ved Øystein Grandorf 27.point.

Da der kun var en hund med mak point, blev der ikke brug for en matchning så Allan og Louis blev vinder af Bresiki pokalen. Så var der lige Fløjten som der skulle matches om. Det er unge hunde under 36 mdr. som skal i matchning. Franz og Frække Frida og Allan og Louis skulle hente to duer på tid i høj vegetation. Her var Frække Frida hurtigst og dermed vinder af Fløjten.

På B-prøven bestod alle 5 hunde:

Bindesbøl Design (Diesel) ved Ole Hansen 108 point 48 app. point 1. præmie.
Louis ved Allan Rasmussen 104 point 44 app. Point 1. præmie.
Sigga ved Anne Olsen 108 point 48 app. Point 1.præmie.
Midtvejs Raia ved Palle Larsen 103 point 48 app. Point 1. præmie.
Sille ved Carl Chr. Kaspersen 89 point 40 app. Point 3. præmie.

På banen med de to skjulte duer blev der taget tid. Vi havde nu to hunde med max point og sørme om de ikke fik nødagtig samme tid. En matchning skulle til for at finde pokalvinderen. Igen to duer på tid i høj vegetation. Her var det Sigga der var en smule hurtigere end Diesel og dermed blev hun pokalvinder sammen med Anne.

Anne og Sigga vandt pokalen på den alm. Apporteringsprøve sidste år og nu i år pokalen på B-prøven. Det er da meget godt gået.

Tillykke til alle der bestod på de to prøver og ikke mindst vinderne.

Tak til vores terrængivere og tak til hele teamet som har hjulpet til både til træning og prøven år efter år.
Claus Nielsen.