2017 sjll apportpr MG 7029Det har jo været et underligt forår, for os alle, vi var mange der havde glædet os til prøver og især hovedprøven, som skulle være på Sjælland i år Og selvom vi lige pt er mere eller mindre lukket inde i vores egen lille hundegård, har vi ikke glemt alle jer breton folk på Sjælland.

Vi bliver desværre nød til at udskyde vores dyrlægeaften om adfærd, vi håber på at vi kan gennemføre dette i efteråret.


Vores apporteringstræning håber vi at kunne gennemføre som planlagt med start mandag d. 11 maj i Køge- Herfølge og d. 12 med start i Hillerød området.
I Køge-Herfølge har de aftalt med en gæste instruktør de to første gange.
Hvis du vil træne med i Køge, skal du melde til hos Claus Rasmussen på : Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

I Hillerød vil der være lidt udskiftning på instruktørposterne. Claus har efter mange år valgt at melde fra og træne sin egen hund i stedet.
Hvis du vil træne i Hillerød, så er det Merete du skal melde til hos: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vi regner stadig med at holde familieweekend lørdag d. 20 og søndag d. 21 juni, med anerkendt udstilling og apporteringsprøve, fest og farver.
Mere herom senere.

Mange af jer har lidt mere tid sammen med hundene, brug den på lidt træning der hjemme, nu vi ikke kan mødes.
Vi er alle utålmodige og vi trænger til at mødes men vi bliver nød til at være lidt tålmodige endnu. Og når så vi atter kan mødes, så gir vi den gas, så vores hunde og vi kan få dæmpet vores abstinenser.

Hilsen Aktivitetsudvalget på Sjælland